طراحی وب سایت

طراحی انواع سایت های اختصاصی

طراحی وب سایت

طراحی انواع سایت های اختصاصی

نکات مهم در انتخاب دوربین مداربسته


8نکته کلی درباره انتخاب تجهیزات و راه اندازی سیستم دوربین مدار بسته که همکاران باید برای خرید دوربین مداربسته  توجه کنند:

CCTV مخفف Closed Circuit Television است و توضیح ساده آن، می شود مجموعه ای از دوربین های امنیتی که به یک سیستم مانیتورینگ مرکزی متصل هستند. از آنجایی که استفاده از چنین سیستم هایی مقرون به صرفه است، CCTV  ها روز به روز در بین دارندگان منازل، کسب و کارهای شخصی، و املاک و ساختمان ها، هواخواهان بیشتری پیدا می کنند.

اما نکات مهم در پیاده سازی یک سیستم دوربین مدار بسته چیست؟

1- نیازهای کارفرما را ارزیابی کنید:  آیا می خواهید بر رفت و آمد های عمومی نظارت کنید؟ می خواهید چهره ها را ببینید، یا کالاها یا گروه های افراد را تشخیص دهید؟ سیستم بی سیم می خواهید یا با سیم؟ سیستم های فضای داخلی می خواهید یا باید فضای خارجی را هم پوشش داد؟ آیا دوربین شبکه می خواهید ؟ سیستم مورد نظرتان چند دوربین باید داشته باشد؟ بودجه  کارفرما چقدر است؟

2- نوع دوربین را انتخاب کنید. بر اساس نیاز های کارفرما و شرایط محیطی، بهترین دوربین را انتخاب کنید:

 دوربین با سیم: یک دوربین رنگی استاندارد. اکثر دوربین های داخلی/خارجی امروزی از فیلتر مادون قرمز برای دید در شب برخوردارند که تصاویر شبانه آن، برای بهبود کنتراست و جزئیات، سیاه و سفید است. پورت رابط دوربین های سیمی، از نوع BNC یا DIN است و نیازمند کابل ویدیویی جدا نیز هست.

بی سیم: عده زیادی به دوربین مدار بسته بی سیم رو آورده اند چرا که راهکار مقرون به صرفه ای برای راه انداختن سیستم نظارت در خانه یا محل کارشان است . جدیدترین دوربین های دیجیتال، هم امن هستند، هم با دستگاه های خانگی تداخل نخواهند داشت و هم تصویر و صدای شفافی ارائه می کنند .

 

آی پی/شبکه: دوربین های آی پی یا شبکه، یک انتخاب دیگر هستند. این دوربین ها به شبکه متصل شده و به شما امکان چک یا کنترل کردن شبکه دوربین های امنیتی تان را از هر جایی می دهند. بسیاری از آنها امکان ضبط ویدیوها بر روی کامپیوتر را هم دارند .

  3- نوع و کیفیت سنسور تصویر در داخل دوربین را مشخص کنید دوربین مدار بسته با استفاده از سنسورهای DIS(CMOS) یا CCD تصاویر را شکار می کنند. دوربین های ارزان یا کوچک، سنسورشان CMOS است و کیفیت تصویر پایینی هم دارد که در شرایط کم نور، بدتر می شود. اما دوربین های بهتر، سنسور  DISیا  CCD با اندازه بزرگتر دارند. هر چه سنسور بزرگتر، تصویر بهتر و با کیفیت تر. در نتیجه سنسورهای  با تراکم بیشتر، بهترین تصاویر را تولید می کنند .

5- سطح نور را بررسی کنید .  یکی از مهمترین موارد، میزان نور است. سطوح روشنایی با واحد لوکس اندازه گیری می شوند، هر چه این عدد برای دوربین مدار بسته  پایین تر باشد نور کمتری برای بازسازی تصویر احتیاج دارد .

 

6- رزولوشن تصویر را انتخاب کنید .  هر چه رزولوشن بالاتر باشد، تصویری که ضبط می شود دارای کیفیت بهتری خواهد بود. کمترین رزولوشن برای چنین دوربین هایی 330Tvl  است و دوربین های بهتر، رزولوشنی بیش از 600 Tvl هم دارند .

 

7- مانیتوری انتخاب کنید که با رزولوشن دوربین مدار بسته شما همخوانی داشته باشد .  این مورد نیازی به توضیح زیاد ندارد. کیفیت تصویری که ضبط می شود یک چیز است، و کیفیت نمایشگری که برای سیستم مانیتورینگ خود انتخاب کرده اید چیز دیگر. برای مشاهده تصاویر باکیفیت، به نمایشگر خوب هم نیاز دارید .

 

8- یک دستگاه ضبط مناسب برای سیستم انتخاب کنید .  بهترین کار این است که یک ضبط کننده ویدیویی دیجیتال DVRکه خوش نام و با کیفیت می باشد را انتخاب کنید. معمولا چنین دستگاه هایی با پر شدن فضای هارد، شروع به پاک کردن قدیمی ترین ویدیوها می کنند، بنابراین دغدغه خاصی هم در این باره  نیز نخواهید داشت .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.